knight-online-haberleri
Knight Online Haberleri
pubg-mobile-haberleri
Pubg Mobile Haberleri
valorant-haberleri
Valorant Haberleri
league-of-legends-haberleri
League of Legends Haberleri
cs2-haberleri
CS2 Haberleri
metin2-haberleri
Metin2 Haberleri
black-desert-haberleri
Black Desert Haberleri
diger-oyun-haberleri
Diğer Oyun Haberleri

Diğer Oyun Haberleri

GameSatış Diğer Oyun Blog sayfamızda oynadığınız ve takip ettiğiniz oyunlara dair haberleri, gelişmeleri, paketleri, yamaları ve yenilikleri öğrenebilirsiniz!

EA SPORTS FC 25 Taktik Kodları
EA FC 25 Ultimate team taktik ayarları nasıl yapılır? En iyi oyuncuların taktik kodları ve futbol kulüplerinin uyguladığı en iyi taktik stratejileri.
EA Sports FC 25 En İyi Oyun Modları
EA Sports FC 25 en iyi oyun modları hangileri? Klasik ve çağdaş modlar, Kariyer modu, Ultimate Team, co-op, Kick Off ve dahası.
FC 25 Beceri Hareketleri Nelerdir?
FC 25 beceri hareketleri nasıl yapılır? En iyi FC 25 skilleri, tüm çalımlar ve dönüşler için tuş kombinasyonları ve beceri hareketleri.
God of War Ragnarok En İyi Zırh Setleri
God of War Ragnarok'ta en iyi zırh setleri, Kratos'un güç ve savunmasını artırır. Her set, farklı oyun stillerine uyum sağlar. Detaylar bu yazıda!
Throne and Liberty En İyi Stat Düzeni
Throne and Liberty’de en iyi stat düzenini öğrenin! DPS, Tank ve Destek buildleri için hangi statların önemli olduğunu keşfedin ve karakterinizi güçlendirin.
eFootball 2025 Sistem Gereksinimleri
eFootball 2025 sistem gereksinimlerini öğrenin! Minimum ve önerilen donanım detaylarıyla, KONAMI'nin popüler futbol oyununu akıcı şekilde oyna.
En iyi Space Marine 2 PvP Yapıları
Warhammer 40K Space Marine 2 en iyi PvP Build rehberi. En güçlü PvP yapıları hangileri. Sınıf özellikleri ve en iyi silahlar.
Space Marine 2 En İyi Sınıflar
En iyi Space Marine 2 PvP sınıfları hangileri? Warhammer 40K en güçlü sınıflar ve detaylı karşılaştırmaları, özellikleri ve sıralı liste.