knight-online-haberleri
Knight Online Haberleri
pubg-mobile-haberleri
Pubg Mobile Haberleri
valorant-haberleri
Valorant Haberleri
league-of-legends-haberleri
League of Legends Haberleri
cs2-haberleri
CS2 Haberleri
metin2-haberleri
Metin2 Haberleri
black-desert-haberleri
Black Desert Haberleri
diger-oyun-haberleri
Diğer Oyun Haberleri

Valorant Haberleri

GameSatış Valorant Haberleri sayfamızda Valorant oyununa dair haberleri, gelişmeleri, paketleri, yamaları ve yenilikleri takip edebilirsiniz.

Gamesatış'tan 7 Kişiye 2200 VP  Hediye
Valorant'ın yeni ajanı Clove oyuna eklendi, yeni ajanın oyuna dahil olma kutlaması ile kullanıcılarımızdan 7 kişiye 2200 VP hediye. Hemen geçerli şartları karşıla ve çekilişi kazan!
Valorant ve League of Legends yeni sezonları için Riot Cash Çekilişi
Gamesatış'tan sizlere yeni bir çekiliş daha! Valorant Gece Pazarı ve League of Legends yeni sezonu şerefine 20 Kişiye 450 TL RIOT CASH hediye
Valorant Sunucu Nasıl Değiştirilir? Detaylı Rehber
Valorant sunucu seçimi, ping ve takım iletişimi gibi faktörleri iyileştirir. Sunucu değişikliği, oyun içi içeriklere etkisizken, rütbe ve elo sıfırlanabilir.
Iso Nasıl Oynanır: Valorant ISO Ajan Rehberi
Valorant Iso nasıl oynanır? Valorant ajanı ISO karakterinin yetenekleri nasıl kullanılır? ISO taktikleri nelerdir? Detaylı Iso oynanış rehberi.
Valorant Ne Demek? Valorant Ne Anlama Geliyor?
Valorant, Riot Games'in taktiksel FPS oyunudur. Benzersiz ajanlarla bomba yerleştirme ve takımlı ölüm maçı konseptine dayalı rekabetçi mücadele sunar.
VALORANT'ın Filmi Üzerinde Çalışılıyor! İlk Fragman 2024’te
VALORANT'ın 2025'te film uyarlaması gelebilir! Sızdırılan bilgilere göre, Riot Games hayranlar için büyük bir sürpriz hazırlıyor. Fragman 2024'te yayınlanacak!
Valorant Vanguard Hatası Nedir ve Nasıl Çözülür? Kesin Çözüm
Valorant'ta "Vanguard error" için Windows 11 çözüm rehberi. Nedenleri, yöntemler ve Riot Games güvenlik sistemi detaylıca inceliyoruz.
Valorant Gece Pazarı Ağustos 2024 Ne Zaman Başlıyor?
Birbirinden farklı skinleri indirimli ve çok uygun fiyatlara sahip olabildiğiniz, Valorant Gece Pazarı oyuncularla kavuşmak için geri sayımı başlattı.