knight-online-haberleri
Knight Online Haberleri
pubg-mobile-haberleri
Pubg Mobile Haberleri
valorant-haberleri
Valorant Haberleri
league-of-legends-haberleri
League of Legends Haberleri
cs2-haberleri
CS2 Haberleri
metin2-haberleri
Metin2 Haberleri
black-desert-haberleri
Black Desert Haberleri
diger-oyun-haberleri
Diğer Oyun Haberleri

League of Legends Haberleri

GameSatış League of Legends Haberleri sayfamızda League of Legends oyununa dair haberleri, gelişmeleri, paketleri, yamaları ve yenilikleri takip edebilirsiniz.

En Değerli 11 Lol Kostümü Nedir?
League of Legends'ın en değerli 11 kostümünü keşfedin! PAX Twisted Fate'ten Human Ryze'a kadar nadir ve değerli kostümleri inceleyin.
League of Legends Arcane Dizi İncemelesi
League of Legends evreninde geçen, 2D ve 3D stil karışımı 'Arcane' animasyonunun derin karakterleri ve dinamik hikayesiyle başarısını vurgulayan inceleme.
Türkiye'ye Özel LoL, TFT ve Wild Rift'te Yeni Bedel Değişiklikleri - 2023
Riot Games, Türkiye'deki döviz, enflasyon ve dengesizliklere yanıt olarak 29 Ağustos'ta RP, VÇ ve TFT Jeton fiyatlarını güncelliyor. 2x RP fırsatı yakında!
League of Legends RP Nedir, Ne İşe Yarar? Nasıl Alınır?
LoL oyun içi para birimi RP ne olduğu, ne işe yaradığı ve nasıl alındığı hakkında tüm detayları içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.
League of Legends Karakterlerinin Özellikleri ve Lane'leri
Bu rehberimizde, lol tüm karakterler ile ilgili bilmeniz gereken detaylara, koridorlara göre şampiyon önerilerine, oynayışınızı kolaylaştıracak ipuçlarına ve daha fazlasına değiniyoruz!
Teamfight Tactics Başlangıç Rehberi - TFT En İyi Taktikleri
Rehber yazımızda, hem yeni başlayan oyuncular hem de stratejilerini geliştirmek isteyen oyuncular için bilmeniz gereken mekanikler ve taktiklerden bahsediyoruz.
League of Legends Ruh Dövüşçüsü: Çıkış Tarihi ve Kahramanlar
Riot Games, Ruh Dövüşçüsü’nün yeni oyun modları, görünümler, şampiyonlar ve daha fazlasıyla Runeterra dünyasını altı haftalık bir etkinlikle ele geçireceğini duyurdu.
League of Legends Yeni Şampiyonu: Naafiri Hakkında Tüm Detaylar
League of Legends, 2023 sezonunda heyecan verici değişikliklerle oyuncularını karşılamaya hazırlanıyor. Bu yeniliklerden biri de Naafiri adlı yeni şampiyon.