knight-online-haberleri
Knight Online Haberleri
pubg-mobile-haberleri
Pubg Mobile Haberleri
valorant-haberleri
Valorant Haberleri
league-of-legends-haberleri
League of Legends Haberleri
cs2-haberleri
CS2 Haberleri
metin2-haberleri
Metin2 Haberleri
black-desert-haberleri
Black Desert Haberleri
diger-oyun-haberleri
Diğer Oyun Haberleri
WAR MAİDEN WAR MAİDEN @editor
En Değerli 11 Lol Kostümü Nedir?
Bu Haberi 961 Kişi Okudu

En Değerli 11 Lol Kostümü Nedir?

League of Legends, çıktığı yıl 2009’dan bu yana MOBA-severlerin gözde oyunlarından birisi olmuştur ve günümüzde hâlen milyonlarca oyuncu tarafından severek oynanmaktadır. League of Legends’ın bu denli sevilmesinin sebeplerinden birisi de şüphesiz ki karakterler, totem görünümleri, minik efsaneleri gibi birçok oyun içi eşyanın ve yoldaşın kostümler aracılığıyla kişiselleştirilebilir olmasıdır.


League of Legends oyun içi alışverişlerinizde ihtiyaç duyduğunuz LOL RP'yi, güvenilir GameSatış platformu üzerinden satın alarak oyun deneyiminizi zenginleştirin.

 


Lol Rp Satın Al


LoL kostümleri, oyunu severek oynayan birçok kişinin hoşuna giden oyun içi eşyalardır. Bu eşyaları elde etmenin iki yolu vardır ki bu yolların birisi gerçek para ile satın almak iken, diğeri oyun içinde ücretsiz elde edebileceğiniz sandıklardır. Oyunda oynadığınız farklı kahramanlardan elde edebileceğiniz sandıklar, yine oyunu oynarak elde ettiğiniz anahtarlar ile açılmaktadır ve içerisinden sayısız kostüm, totem görünümü ve ifade arasından birini kazanma şansını elde edersiniz. Sandıklardan çıkabilecek kostümler konusunda cömert davranan LoL efsanevi kostümler dâhil birçok kostümü sandıklara dâhil etmiştir.


LoL’de Kaç Kostüm Var?


League of Legends, çıktığı ilk günden bu yana kostüm konusunda oldukça verimli çalışmıştır ve ekledikleri kostümler oldukça başarılıdır. Var olan kostüm yelpazesine her hafta yenisini eklemeyi başarabilen Riot Games, şu anda oyuna 1000’den fazla kostüm eklemiştir.


LoL En Değerli Kostümler


Tabii ki, 1000’den fazla kostüm olsa da ve aralarından bazıları efsanevi kostüm olarak nitelendirilse de, aralarından bazıları var ki bu kostümler oldukça nadir ve dolayısıyla değerlidir. Şu anda bile, oyunu aktif olarak oynayan birçok kişinin adını dahi duymadığı kostümler, belki de bir avuç oyuncuda bulunmaktadır.


1- PAX Twisted Fate



LoL bazlı etkinliklerde dağıtılan PAX serisinin 2009 yılında dağıtılan kostümü. Oldukça değerlidir çünkü çok az sayıda insan bu kostüme sahiptir.


2- Black Alistar



Oyunda oynanış açısından en çok değişen karakterlerden birisi olan Alistar’ın bu kostümü, sadece oyunu ön sipariş olarak satın alan kişilerde bulunmaktadır. Hem oyunun çıkış tarihi, hem de kostümün kendi şartı göz önünde bulundurulduğunda, kostümün epey nadir olduğunu anlayabiliriz.


3- Championship Riven



Orijinal kostüm olan Şampiyonlar Şmapiyonu Riven, aslında Sezon ‘nin dünya şampiyonasında satışa çıkarılmış ve turnuva bitiminde satıştan kaldırılmıştır. Daha sonra yeni bir versiyonu çıksa da, eski versiyonunun daha iyi olduğu söylenmektedir.


4- Judgement Kayle



Judgement Kayle, sezon 1’de en az 10 oyun atan kişilere verilen bir kostüm olsa da eski olması onu bir hayli değerli kılıyor.


5- King Rammus



King Rammus, oyunun kapalı betasına katılan oyunculara verilen bir kostümdür. Şu anda elde edilememesi King Rammus’u ciddi anlamda değerli kılmaktadır.


6- Riot Squad Singed



LoL bazı etkinliklerde dağıtılan bir kostüm olsa da, sadece 2 kez dağıtılmış olması bu kostümü bir hayli değerli kılmaktadır.


7- Rusty Blitzcrank



Rusty Blitzcrank, oyunun ciddi anlamda en “kalitesiz” kostümüdür. Satışa sunulduktan çok kısa bir süre sonra kaldırıldığından dolayı bir hayli değerli olmuştur.


8- Silver Kayle



Silver Kayle, oyunun kopyasını fiziken satın alan oyunculara verilen bir kostümdü. Bu sebeple, oldukça değerlidir.


9- UFO Corki



Eğer oyunu 14 Ocak 2014’ten önce oynadıysanız, bu kostüm size ücretsiz olarak verildi. Fakat, o dönemde oyunu oynayan az insan bulunduğu için şimdilerde oldukça nadir.


10- Victorious Jarvan IV



Her sezonda altın küme ve üzeri olan oyunculara dağıtılan “Victorious” serisinin birinci sezon versiyonudur Jarvan IV. Bu sebeple, şimdilerde oldukça nadir ve değerli.


11- Human Ryze



Human Ryze, oyunun kutulu versiyonunun ön siparişini veren kişilere gönderilen bir kostüm dü. Bu sebeple bu kostümü şu anda oyunda görmek bir hayli güç.


League of Legends’ta bulunan kostümler oyun içi estetik ve görsel boyutunu başka bir seviyeye çıkaran önemli unsurlardır. Şimdi, sizler de favori karakteriniz için bir kostüm açın ve keyfini çıkarın!

 


Lol Rp Satın Al