knight-online-haberleri
Knight Online Haberleri
pubg-mobile-haberleri
Pubg Mobile Haberleri
valorant-haberleri
Valorant Haberleri
league-of-legends-haberleri
League of Legends Haberleri
cs2-haberleri
CS2 Haberleri
metin2-haberleri
Metin2 Haberleri
black-desert-haberleri
Black Desert Haberleri
diger-oyun-haberleri
Diğer Oyun Haberleri
PURPLE MUFFİN PURPLE MUFFİN @editor
EA Sports FC 25 En İyi Oyun Modları
Bu Haberi 58 Kişi Okudu

EA Sports FC 25 En İyi Oyun Modları

EA Sports FC 25, Electronic Arts tarafından geliştirilen ve yayınlanan gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunlarından biridir.


Oyunun birçok gelişmiş özelliğinin yanı sıra FC 25 oyun modları da oyunculara çeşitli deneyimler ve rekabetçi seçenekler sunar. Öyle ki temel oynanış modlarının ötesine geçen FC 25, oyuncuların çeşitli tercihlerine hitap eden zengin bir oyun modu yelpazesine sahiptir; FC 25 multiplayer modları; klasik modlar ve çağdaş oyun modları Football Club menüsünden erişilebilir.

 


Bu listemizde kariyer modlarından FC 25 Ultimate Team modlarına kadar, FC 25 en iyi oyun modları nelerdir ve FC 25 oyun modu yenilikleri hakkında detayları inceleyeceğiz. İşte en popüler EA Sports FC 25 modları:


Clubs



Clubs, eskiden FC 25 Pro Clubs olarak bilinen çevrimiçi bir moddur. Bu modda, Sanal Profesyonel Oyuncu olarak adlandırılan bir avatar oluşturabilir ve 11'e 11 maçta kendi pozisyonunuzu oynayabilir ve diğer çevrimiçi kullanıcılar ve arkadaşlarınızla birlikte co-op bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ayrıca oyuncunuzu geliştirmek için seviye atlayabilirsiniz ve XP kazanabilirsiniz.


Co-Op Seasons



Co-Op Seasons, FC 25 online modlar arasında yer alan arkadaşlarla oynanabilen en iyi oyun modudur, ancak bu modda çevrimiçi olarak dünyanın herhangi bir yerindeki iki arkadaşla 2'ye 2 maçlar oynayabilirsiniz.


Kick Off



Günlük oyuncular için FC 25'in en popüler oyun modu Kick Off'tur. Bu mod, YZ'ye karşı veya arkadaşlarınıza karşı hızlı maçlar oluşturmanıza olanak tanır. FIFA serisinin ilk oyun modu tamamen eğlence amacıyla tasarlanmıştır, ancak istatistiklerinizi takip etmek veya farklı bir maç türüne geçmek, rekabetçi yönü artırmanıza yardımcı olabilir.


Rush



Volta Football modunun yerine gelen Rush, Ultimate Team’de ödüller kazanmak ve seviye puanı elde etmek için oynayabileceğiniz 5’e 5 mücadeleli, daha küçük bir sahada oynanan FC 25 oyun modudur.


No Rules



No Rules modu, klasik maç moduna oldukça benzer, ancak tek bir önemli farkla: bu modda kurallar geçerli değildir. Yani, faul riski taşıyan kayarak müdahaleleri (sliding tackle) dilediğiniz kadar yapabilirsiniz, ceza almazsınız. Ayrıca, ofsayt pozisyonları da herhangi bir anlam ifade etmez. Bu modda futbol kuralları oyun deneyiminizi etkilemez ve böylece son derece eğlenceli ve sıra dışı bir maç deneyimi yaşarsınız.


Practice Arena



Özgürlüğü sevenler Arena modunu denemelidir. Bir kaleci ve bir oyuncu seçerek dripling, şut çekme ve kalecilik becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca, serbest vuruşlar ve penaltı vuruşları üzerinde çalışabilirsiniz.


Skill Games



Skill Games modunda, aşırtma şutlar, serbest vuruşlar ve dripling gibi belirli manevraları test eden zorlukları tamamlayarak yeteneklerinizi test edebilir ve geliştirebilirsiniz. İlerledikçe ekstra motivasyon için liderlik tablolarında arkadaşlarınızla ve diğer oyuncularla kendinizi karşılaştırabilirsiniz.


Training Centre



Training Centre, "Learn to Play" bölümünde bulabileceğiniz bir özelliktir. Bu özellik, bölüm ilerleme sistemiyle maçlar oynayarak oyun becerilerinizi geliştirmenizi sağlar.


Manager Career



FC 25’teki Manager Career, size FC 25 kariyer modu oynama fırsatı sunan bir moddur. Gerçek hayattan bir menajer veya hayali bir menajer olarak, takımınızı dengelemek ve yönetim kurulunun hedeflerine ulaşmak için kulübün bütçesini kullanmanız gerekir.


Online Friendlies



Online Friendlies modu, bir arkadaşınızı çevrimiçi olarak bir maç oynamaya davet etmenizi sağlar ve beş sezon boyunca rekabetinizi takip ederek sahadaki en iyi yeteneklere kimin sahip olduğunu görmenize olanak tanır. Beş maç sonunda en yüksek puanı alan oyuncu kupayı kazanır. Yeni bir sezonda ise rekabeti sürdürerek şampiyonluğunuzu savunmaya çalışabilir veya arkadaşlarınızdan geri alabilirsiniz.


Player Career



Player Career, FC 25 kariyer modu özelliğini oyuncu bakış açısından baştan sona deneyimleme fırsatı sunar. Bir oyuncu olarak, amacınız karakterinizin yeteneklerini mümkün olduğunca geliştirmek ve ideal olarak şampiyonluklar kazanmaktır.


Seasons



Seasons modunda iki seçenek vardır: Online mod ve Co-Op. Online Seasons modunda, favori takımınızla ligde diğer çevrimiçi kullanıcılara karşı oynayıp puan kazanarak ligde yükselir ve şampiyonluk için mücadele edersiniz. Co-Op Seasons modunda ise, bu modda bir arkadaşınızla birlikte çevrimiçi olarak dünyanın herhangi bir yerindeki iki rakibe karşı 2'ye 2 dereceli maçlar oynayabilirsiniz.


Tournaments



Tournaments oyun modunda, kendi turnuvanızı oluşturarak turnuva türünü, kuralları ve takımları seçebilirsiniz; ya da dünyadaki 50'den fazla gerçek futbol turnuvasını deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi veya CONMEBOL Libertadores takımlarından birini finale taşıyabilir ya da Kadınlar Uluslararası Kupası'nda oynayabilirsiniz.


Squad Battles



Ultimate Team modları arasında yer alan Squad Battles her biri 8 dakikadan oluşan 34 maç içeren bir kampanya modudur. YZ’ye karşı oynayabileceğiniz bu mod uzun süren bir futbol maratonudur. Bu modu oynayarak bolca ödül ve XP kazancaksınız.


Rivals



Ultimate Team modlarından biri olan Rivals, beceri odaklı bir sıralama sistemi ile Solo veya Co-Op olarak oynayabileceğiniz çevrimiçi bir sezonluk rekabet modudur. Her sezon, yaklaşık altı hafta süren UT Sezonu boyunca devam eder. Maçları kazanarak sıralamalarda yükselir, Rütbenizi ve Divizyonunuzu artırarak daha iyi ödüller için mücadele edersiniz. Eğer UT Champions turnuvasına katılmaya istiyorsanız bu oyun modu üzerinden ilerlemeniz gerekir.


Ultimate Team



FC serisinin en kârlı oyun modu FC 25 Ultimate Team , hayalinizdeki kadroyu kurmanıza olanak tanır. Küresel transfer pazarında oyuncu satın alarak veya rastgele öğeler içeren paketler açarak kulübünüze yeni oyuncular ekleyebilirsiniz. Çevrimiçi ve çevrimdışı maçlar oynayarak, görevleri ve meydan okumaları tamamlayarak daha fazla coin ve oyuncu kazanabilirsiniz.


Ayrıca oyunda resmi olmayan ve oyuncular tarafından geliştirilen FC 25 oyun modları da bulunur. Bu özel modların en popülerleri şunlardır:


Players Always Happy Mod


FC 25 teknik direktör modunda en önemli şey takım içi motivasyondur. Eğer oyuncular mutlu değilse sahada iyi performans gösteremezler. Players Always Happy Nexus modu sayesinde oyuncular daima mutlu ruh halinde oluyorlar. Modu kurduğunuzda mutluluk mekaniğini kapatıyorsunuz ve böylece oyuncular her daim iyi performans sergiliyorlar.


Licensed Serie A Mod


Serie A’daki birkça takım FC 25 ile lisans imzalamadı. Bu takımlar; AC Milan, Inter Milan, Lazio ve Atalanta gibi büyük kulüpler. Eğer bu takımlarla oynamak istiyorsanız resmi formaları ekleyen Licensed Serie A Nexus moduna bir göz atmalısınız.


Player Editor Mod


Player Editor Modu size Kariyer Modu'nda oyuncuları düzenleme konusunda çok daha fazla kontrol sağlar. Mesela N'Golo Kante'ye yeni bir saç modeli vermek istiyorsanız, bunu bu modla yapabilirsiniz.