knight-online-haberleri
Knight Online Haberleri
pubg-mobile-haberleri
Pubg Mobile Haberleri
valorant-haberleri
Valorant Haberleri
league-of-legends-haberleri
League of Legends Haberleri
cs2-haberleri
CS2 Haberleri
metin2-haberleri
Metin2 Haberleri
black-desert-haberleri
Black Desert Haberleri
diger-oyun-haberleri
Diğer Oyun Haberleri
PURPLE MUFFİN PURPLE MUFFİN @editor
Space Marine 2 En İyi Sınıflar
Bu Haberi 264 Kişi Okudu

Space Marine 2 En İyi Sınıflar

 Warhammer 40,000: Space Marine 2 PvP modu, oyuncuların takım tabanlı olarak oynadığı rekabetçi bir operasyon modudur.

 


PvP Eternal War’da, arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla farklı haritalarda mücadele edebilirsiniz. Oyuna 6 sınıftan birini seçerek uygun silah kombinasyonlarını seçerek başlarsınız. Oyun turlara dayalı değildir. Eğer karşı takım tarafından öldürülürseniz, rakip bir puan kazanır ve siz 3 saniye içinde yeniden doğarsınız. Oyun bu şekilde devam eder. Ardından süre bittiğinde en yüksek puanı alan veya skor limitini aşan takım kazanır.


Space Marine 2 PvP modunda avantaj ağacı ve ustalık puanı devre dışıdır. Dolayısıyla PvE modunda açtığınız ustalık işi, zanaatkar ve yadigar türündeki silahlar PvP modunda kullanılamaz; yalnızca standart silahları ve belirli kozmetik ögeleri kullanabilirsiniz. Buna ek olarak ve 6 sınıftan birini seçerek oyuna başlarsınız.


Peki, Warhammer 40,000: Space Marine 2 PvP modunda en iyi sınıflar hangileri? Oyuna yeni başlayanlar için sınıf, daha iyi ekipman ve avantajların kilidini açtıktan sonra performans gösterebilecek bir mekaniktir. Dolayısıyla standart sınıfları seçtiğinizde doğru PvP build düzenini kurmazsanız iyi bir verim elde edemezsiniz.


Space Marine 2 Sınıf Özellikleri


Space Marine 2 sınıfları listesi, oyunun 6 sınıfını içeren bir listedir. Ve bu listede Space Marine 2 en iyi sınıflar hakkında bilgiler yer almaktadır. Ve bu sınıflar çeşitli haritalarda farklı silah kombinasyonlarını içeren benzersiz yeteneklere sahiptir.



Bu sınıflar; Tactical, Assault, Vanguard, Bulwark, Sniper ve Heavy sınıflarıdır. Özellikleri de şunlardır:


Tactical (Taktik)



Tactical sınıfı çok çeşitli silahları kullanmasıyla bilinir. Ayrıca 3 zırh barına sahip Tacticus zırhı kuşanır. Uzgören taramasıyla düşmanı vurgulayıp zayıflatan sınıf kabiliyetine sahiptir.


Sınıfın kullandığı silahlar şu şekildedir:

 

  • Birincil Silahlar: Otomatik Bulon Tüfeği, Bulon Tüfeği, Ağır Bulon Tüfeği, Takipçi Bulon Tüfeği, Bulon Karabinası, Plazma Yakıcı, Melta Tüfeği
  • İkincil Silahlar: Bulon Tabancası
  • Yakın Dövüş Silahları: Testereli Kılıç


Assault (Saldırı)



Saldırı sınıfı manevra kabiliyeti yüksek, yakın dövüş silahlarına odaklı bir sınıftır. Birincil Silah slotu kapalıdır. Ancak yüksek bir yere zıplamak ve ardından ulti yeteneği kullanmak için sınıf kabiliyeti olarak Jump Pack’leri bulunur. 3 zırh barına sahiptir. Hem yakın dövüş hem de orta menzilde oldukça iyi iş çıkarır. 


Sınıfın kullandığı silahlar şu şekildedir:

 

  • Birincil Silahlar: Yok
  • İkincil Silahlar: Bulon Tabancası, Ağır Bulon Tabancası
  • Yakın Dövüş Silahları: Testereli Kılıç, Gök Gürültüsü Çekici ve Güç Yumruğu


Vanguard (Öncü)



Vanguard sınıfı oyun janrında “Entry” veya “Öncü” diyebileceğimiz bir sınıftır. Space Marine 2 oyununda oldukça çevik olmayı gerektiren bu sınıf, Kanca Fırlatıcı (Grapnel Launcher) kullanır. Bu özel ekipman askerlerin yüksek yerlere hızla tırmanmalarına veya mesafeleri aşmalarına olanak tanır. 


Kanca, bir hedefe fırlatılır, sonra bir mekanizma sayesinde asker, bu kancaya doğru çekilir. Özellikle PvE ve PvP’de çok kullanışlıdır. Ayrıca Grapnel Launcher adını taşıyan bir perk ile verilen hasar artırılabilir.


Sınıfın kullandığı silahlar şu şekildedir:

 

  • Birincil Silahlar: Kışkırtıcı Bulon Karabinası, Occulus Bulon Karabinası, Melta Tüfeği
  • İkincil Silahlar: Bulon Tabancası
  • Yakın Dövüş Silahları: Muharebe Bıçağı, Testereli Kılıç


Bulwark (Savunmacı)

 


Birincil Silah yerine bir kalkan taşıyan Bulwark daha çok support ve savunma odaklı bir sınıftır. Gravis zırhlarının yanı sıra ekstra koruma sağlayan bir kalkanı vardır ve yakındaki tüm takım üyelerinin zırhlarını yenilemek için bir sınıf kabiliyeti olarak Lejyon Sancağı (Chapter Banner) kullanabilir.


Sınıfın kullandığı silahlar şu şekildedir:

 

  • Birincil Silahlar: Yok
  • İkincil Silahlar: Bulon Tabancası, Plazma Tabancası
  • Yakın Dövüş Silahları: Testereli Kılıç, Güç Yumruğu, Güç Kılıcı


Sniper (Keskin Nişancı)



Keskin nişancı sınıfı uzun menzilli silahlarda uzmandır. Buna ek olarak; Sniper, Görünmezlik Pelerini sınıf kabiliyetine sahiptir. Böylece düşman bölgelerinden görünmeden geçebilirler. Ancak diğer sınıflara nazaran daha az olan iki zırh sınıfına sahiptir.


Sınıfın kullandığı silahlar şu şekildedir:

 

  • Birincil Silahlar: Takipçi Bulon Tüfeği, Bulon Keskin Nişancı Tüfeği, Lazer Tüfeği (Version - Las Fusil)
  • İkincil Silahlar: Bulon Tabancası
  • Yakın Dövüş Silahları: Muharebe Bıçağı


Heavy (Ağır)



Heavy, Yakın Dövüş Silahları edinemeyen tek sınıftır. Genellikle ağır tüfekler kullanır. Ayrıca eşsiz sınıf kabiliyeti Iron Halo kalkanı kullanarak kendilerini menzilli saldırılardan koruyabilen tek sınıftır.


Sınıfın kullandığı silahlar şu şekildedir:

 

  • Birincil Silahlar: Ağır Bulon Tüfeği, Plazma Yakıcı, Multi-Meta (Version)
  • İkincil Silahlar: Bulon Tabancası, Plazma Tabancası
  • Yakın Dövüş Silahları: Yok


Space Marine 2 PVP Modu En Güçlü Sınıflar Hangileri


Her sınıfın kendine has özellikleri ve yetenekleri vardır. PvP modunda takım oyunu esastır. Eğer doğru yeteneklere sahip dengeli bir sınıf kuramazsanız en güçlü sınıfa sahip olmanızın bir anlamı yoktur. 


Örneğin Tactical ve Bulwark takımın kilit sınıflarıdır. Bu sınıflarda main yetkinliğiniz yoksa ve zoraki almışsanız rakibin seviyesine bağlı olarak oyunu muhtemelen kaybedersiniz.


Ancak en güçlü sınıflar hakkında bir genelleme yapacak olursak “Space Marine 2 Class Tier list” şu şekilde olurdu:


 

Tier Sınıf
S Tier  Sniper, Tactical
A Tier  Heavy, Vanguard, Bulwark
B Tier

 Assault