knight-online-haberleri
Knight Online Haberleri
pubg-mobile-haberleri
Pubg Mobile Haberleri
valorant-haberleri
Valorant Haberleri
league-of-legends-haberleri
League of Legends Haberleri
cs2-haberleri
CS2 Haberleri
metin2-haberleri
Metin2 Haberleri
black-desert-haberleri
Black Desert Haberleri
diger-oyun-haberleri
Diğer Oyun Haberleri
WAR MAİDEN WAR MAİDEN @editor
Knight Online Rebirth Seviye Güncellemesi Yeni Sunuculara Geliyor!
Bu Haberi 3261 Kişi Okudu

Knight Online Rebirth Seviye Güncellemesi Yeni Sunuculara Geliyor!

MMORPG türünün önde gelen ismi Knight Online'a Rebirth seviye güncellemesi geliyor!


83 Seviye ve %100 tecrübe puanına ulaştığınızda arttırabildiğiniz Rebirth seviyesi ile karakterinizi daha da güçlendirebildiğiniz sistem yeni sunuculara (Zero, Pandora, Felis, Agartha ve Dryads) geliyor! Knight Online Rebirt seviye güncellemesi hakkındaki tüm detaylar haberimizin devamında...


Knight Online Cash


Knight Online Rebirth Seviye (5) Güncellemesi - Zero - Pandora - Felis - Agartha


83 Seviye ve %100 tecrübe puanına ulaştığınızda arttırabildiğiniz Knight Online Rebirth seviyesi ile karakterinizi daha da güçlendirebildiğiniz sistem yeni sunuculara geliyor! Rebirth seviye güncellemesi Zero, Pandora, Felis ve Agartha sunucularında 27 Temmuz tarihli sunucu bakımı ile birlikte aktif edilecek. Bu sunucularda ilk 5 seviyesi olacak şekilde aktif edilecektir.


Her bir Rebirth seviyesi ile karakterinize 2 Stat puanı kazanabilir ve karakterinizi daha da fazla güçlendirebilirsiniz. Rebirth seviyesi olan oyuncularımızın tamamlayabildiği özel günlük görevler ile ödül alabildiğini de hatırlatalım. 


Knight Online Rebirth Seviye(15) Güncellemesi - Dryads


83 Seviye ve %100 tecrübe puanına ulaştığınızda arttırabildiğiniz Rebirth seviyesi Dryads suncusuna da geliyor. Rebirth seviye güncellemesi Dryads sunucusuna 27 Temmuz suncuu bakımı ile birlikte gelecek. Rebirth seviye sınırı 10'dan 15'e çıkarılacak. Yine aynı şekilde her bir Rebirth seviyesi ile karakterinize ekstra 2 Stat puanı kazanabilir ve daha fazla güçlenebilirsiniz. Rebirth seviyesi olan oyuncuların tamamlayabildiği özel günlük görevlerler ile ödül alabilirsiniz.


Knight Online Rebirth Sistemi


"Knight Online Rebirth sistemi nedir?" bilmeyenleriniz için kısa bir açıklamada bulunalım. Rebirth sistemi, Knight Online’da oyuncuların seviye 83 %100’e ulaştıktan sonra 83/1’den 83/10’a dek yeniden seviye atlamalarını sağlayan bir sistem olarak geçmektedir. Bu sistem ile birlikte, alınan her seviyede ek 2 stat puanı kazanırsınız. Rebirth ile birlikte görevler de sıfırlanmaktadır. 


Gelecek olan Knight Online Rebirth güncellemesi hakkındaki detaylar bu şekilde. Daha fazla Knight Online haberi için tıklayın.


Knight Online Goldbar

Knight Online Rebirth Seviye Güncellemesi Yeni Sunuculara Geliyor! Sıkça Sorulan Sorular

Knight Online Rebirth seviye güncellemesi ne zaman gelecek?

Knight Online Rebirth seviye güncellemesi Zero, Pandora, Felis, Agartha ve Dryads sunucularında 27 Temmuz tarihli sunucu bakımı ile birlikte aktif edilecek.

Knight Online Rebirth Sistemi nedir?

Rebirth sistemi, Knight Online’da oyuncuların seviye 83 %100’e ulaştıktan sonra 83/1’den 83/10’a dek yeniden seviye atlamalarını sağlayan bir sistem olarak geçmektedir. Bu sistem ile birlikte, alınan her seviyede ek 2 stat puanı kazanırsınız. Rebirth ile birlikte görevler de sıfırlanmaktadır.