knight-online-haberleri
Knight Online Haberleri
pubg-mobile-haberleri
Pubg Mobile Haberleri
valorant-haberleri
Valorant Haberleri
league-of-legends-haberleri
League of Legends Haberleri
cs2-haberleri
CS2 Haberleri
metin2-haberleri
Metin2 Haberleri
black-desert-haberleri
Black Desert Haberleri
diger-oyun-haberleri
Diğer Oyun Haberleri
PURPLE MUFFİN PURPLE MUFFİN @editor
League of Legends Ruh Dövüşçüsü: Çıkış Tarihi ve Kahramanlar
Bu Haberi 1472 Kişi Okudu

League of Legends Ruh Dövüşçüsü: Çıkış Tarihi ve Kahramanlar

Riot Games, Ruh Dövüşçüsü’nün yeni oyun modları, görünümler, şampiyonlar ve daha fazlasıyla Runeterra dünyasını altı haftalık bir etkinlikle ele geçireceğini duyurdu. Bu etkinlik yalnızca League of Legends'a özel olmayacak, aynı zamanda Wild Rift, Team Fight Tactics ve Legends of Runeterra gibi diğer oyunları da süsleyecek. Riot Games, dövüş oyunlarından ve anime turnuva yaylarından ilham alarak Ruh Dövüşçüsü etkinliğini hayata geçireceğini belirtti.

 

Ruh Dövüşçüsü etkinliği, rakiplerin kendilerini kanıtlamak için savaştığı renkli ve çeşitli bir dünyada geçiyor. "Tournament of Souls" adı verilen bu yarışma, gizemli Tanrı'nın Gözü'nün ev sahipliği yaptığı bir sahnede gerçekleşiyor. Bu yerde, olağanüstü yeteneklere sahip dövüşçüler, sadece bir kişi kalana kadar mücadele ediyor. 

 


Lol Rp Satın Al

 

Bu içeriğimizde özellikle Ruh Dövüşçüsü etkinliğinin League of Legends'a getirdiği özel görünümler, oyun modları ve diğer detaylara yer verdik.Ruh Dövüşçüsü  teması altında Prestij ve Ebedi dahil olmak üzere toplam on iki yeni görünüm yayınlanacak. Etkinlik, oyunculara bu renkli dünyada eşsiz deneyimler sunmayı hedefliyor. Şimdi, Ruh Dövüşçüsü etkinliği hakkında merak edilenlere bir göz atalım.

 

 

LoL Ruh Dövüşçüsü Skinleri Hangi Şampiyonlara Gelecek?

 

League of Legends oyuncuları 2023 yaz etkinliği için heyecanlılar. Bu yıl Riot sözünü tuttu ve işleri farklı bir şekilde yapıyor. Bu değişiklik, yepyeni bir skin serisinin eklenmesini içeriyor.

 

 

Bu skin serisinin teması şu şekildedir: "Her yıl ülkedeki en büyük dövüşçüyü belirlemek için bir savaş düzenlenir. Bu "Ruhlar Turnuvası", her türden yarışmacının kendi Ruh Gücüne sahip olduğu şiddetli bire bir çarpışmaları içerir. En büyük ödül ise herhangi bir ödülden daha değerlidir: Bir Ruh Cevheri parçasıdır ve bunun sahiplerinin tek bir dileğini yerine getirdiği söylenir."

 

Ruh Dövüşçüleri Skinlerinin Geleceği Şampiyonlar:

 

  • Samira (Ebedi)
  • Pyke (Prestij)
  • Shaco (Prestij)
  • Gwen
  • Sett
  • Lux
  • Evelynn
  • Viego
  • Jhin
  • Naafiri

 

LoL Ruh Dövüşçüsü Skinleri Ne Kadar?

 

Yaklaşan etkinlikte, League of Legends oyuncuları için bir dizi yeni skin duyuruldu. Bu skinlerin fiyatları da açıklandı. Samira'nın Ebedi görünümü 3250 Riot Points’e (RP) satılacakken, Viego'nun Legendary katman görünümü 1820 RP'ye mal olacak. Ayrıca, birkaç şampiyon için Destansı skinler de sunulacak. Sett, Jhin, Lux, Evelynn, Gwen, Nafiri ve Pyke için her biri 1350 RP'ye mal olacaklar.

 

Bu etkinlikte Mistik mağazasında da farklı bir seçenek daha sunulacak. Prestij, Pyke ve Shaco görünümleri, her biri 2.000 RP karşılığında alınabilecek.

 

LoL Ruh Dövüşçüsü Ne Zaman Çıkacak?

 

Rioter çalışanları, Reddit üzerinde sorulara cevap vererek Ruh Dövüşçüsü kostümleri hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalara göre, Ruh Dövüşçüsü serisi yeni yaz etkinliği ile birlikte oyuna gelecek. Hatta önümüzdeki yamada temaya uygun bir 2v2v2v2 modu da sunulacak.

 

26 Haziran Pazartesi günü, 2v2v2v2 moduyla ilgili bazı klipler ve yaz etkinliğiyle ilgili daha fazla bilgi verildi. Ruh Dövüşçüsü serisi ise 28 Haziran'da PBE sunucusuna geldi ve Riot Games'in açıklamasına göre etkinlik 20 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak.

 


Lol Rp Satın Al

League of Legends Ruh Dövüşçüsü: Çıkış Tarihi ve Kahramanlar Sıkça Sorulan Sorular

Ruh Dövüşçüsü skinleri hangi şampiyonlara gelecek?

Ruh Dövüşçüsü skinleri Samira (Ebedi), Pyke (Prestij), Shaco (Prestij), Gwen, Sett, Lux, Evelynn, Viego, Jhin ve Naafiri için çıkacak.

Ruh Dövüşçüsü skinlerinin fiyatları ne kadar olacak?

Samira'nın Ebedi skini 3250 Riot Points (RP)'ye, Viego'nun Legendary katman görünümü ise 1820 RP'ye mal olacak. Sett, Jhin, Lux, Evelynn, Gwen, Naafiri ve Pyke için Destansı skinlerin fiyatı ise her biri 1350 RP olacak.

Mistik mağazasında hangi Ruh Dövüşçüsü skinleri bulunacak ve fiyatları ne olacak?

Mistik mağazasında Prestij Pyke ve Shaco skinleri bulunacak. Her biri 2000 RP karşılığında satın alınabilecek.

Ruh Dövüşçüsü etkinliği ne zaman başlayacak?

Riot Games'in açıklamasına göre Ruh Dövüşçüsü etkinliği 20 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak.

Hangi oyunlarda Ruh Dövüşçüsü etkinliği geçerli olacak?

Ruh Dövüşçüsü etkinliği League of Legends'a ek olarak Wild Rift, Teamfight Tactics ve Legends of Runeterra gibi diğer Riot Games oyunlarında da geçerli olacak.

Ruh Dövüşçüsü etkinliğiyle beraber hangi oyun modları sunulacak?

Etkinlikle birlikte 2v2v2v2 modu da sunulacak. Bu mod, önümüzdeki yamada oyuncuların deneyimleyebileceği bir oyun modu olacak.