knight-online-haberleri
Knight Online Haberleri
pubg-mobile-haberleri
Pubg Mobile Haberleri
valorant-haberleri
Valorant Haberleri
league-of-legends-haberleri
League of Legends Haberleri
cs2-haberleri
CS2 Haberleri
metin2-haberleri
Metin2 Haberleri
black-desert-haberleri
Black Desert Haberleri
diger-oyun-haberleri
Diğer Oyun Haberleri
PURPLE MUFFİN PURPLE MUFFİN @editor
Metin2 Şubat Ayı Macera Etkinlikleri (16-26 Şubat)
Bu Haberi 925 Kişi Okudu

Metin2 Şubat Ayı Macera Etkinlikleri (16-26 Şubat)

Şubat ayında bir değil iki heyecan verici macera etkinliği Metin2'de sizleri bekliyor!


Metin2 Şubat ayı etkinlikleri yayınlandı. Metin2 Öteki Dünyaya Yolculuk ve Metin2 Primordis Seferi gibi pek çok macera etkinliği, Metin2 Şubat ayı etkinliklerinde yer alacak. Öteki Dünyaya Yolculuğunuz sırasında, Primordis Seferi'nde gizemli Goldirex'lerle karşılaşmaya hazırlanırken, karanlık diyarın dört elçisini yenmelisiniz. Peki, Metin2 Şubat ayı etkinlikleri neler? Metin2 Şubat etkinlikleri ne zaman? Metin2 Öbür Dünyaya Seyahat etkinliği ne zaman? Metin2 Primordis Keşfi etkinliği ne zaman? İşte tüm detaylar...


İndirimli Metin2 Ejder Parası satın almak için görsele tıklayın.


Metin2 Ejder Parası


Metin2 Şubat Ayı Etkinlikleri


Metin2 Şubat ayı etkinlikleri başladı. Etkinliklerin ilk etapları bulunduğu gibi ikinci aşamaları da mevcut olacak. Metin2 Şubat ayı etkinlikleri başlangıç ve bitiş tarihleri haberimizin devamında.


Metin2 Şubat Ayı Etkinlikleri


Metin2 Öteki Dünyaya Yolculuk


Öteki Dünya'ya inin ve dört şeytani sınava göğüs gerin: Öteki Dünya'nın dört temsilcisiyle yüzleşin ve Lanet Tanrısı'na karşı nihai yüzleşme hakkınızı kazanın. Yol boyunca, yeni Lanet Kalkanı veya Kefaret Anka Kuşu'nu yapmak için değerli malzemeler kazanabilirsiniz. Bu sefer zorluk, dört elçiyi yenmeyi biraz daha kolay hale getirmek için ayarlandı. Öteki Dünyaya Yolculuk etkinliği, 90. seviyeden itibaren tüm oyuncular tarafından kullanılabilir. Metin2 Öteki Dünyaya Seyahat Etkinliği İki aşamada gerçekleşir:


İlk aşama:

 

  • Metin2 Öteki Dünyaya Yolculuk Etkinlik başlangıcı: 16 Şubat 2023 gece yarısı (CET)
  • Metin2 Öteki Dünyaya Yolculuk Etkinlik bitiş tarihi: 23 Şubat 2023, 23:00 (CET)


Öteki Dünya'nın sınırlarının zayıfladığı etkinliğin ilk aşamasında, canavarları yenerek ve Ölüm Alevleri toplayarak ikinci aşamada ihtiyaç duyacağınız eşyalar için oynayabilirsiniz. Bunlar Asmodeus Anahtarları, Kara Harfler, Yaşam Suyu ve Ölü Ruhlar ile takas edilebilir. Bu aşamanın sonunda Öteki Dünya Portalı kullanılabilir hale gelir ve diğer tarafa yolculuk yapabilirsiniz.


İkinci aşama:

 

  • Metin2 Öteki Dünyaya Yolculuk Etkinlik başlangıcı: 24 Şubat 2023 gece yarısı (CET)
  • Metin2 Öteki Dünyaya Yolculuk Etkinlik bitiş tarihi: 26 Şubat 2023, 23:59 (CET)


İkinci aşamada, Öteki Dünya'da savaşmalısınız. Burada, ilk aşamada topladığınız öğeleri çağırmanız gerekecek. Asmodeus'la yüzleşme hakkı için dört elçiyle yüzleşin. Bu dövüşlerde şimdiden bazı harika ödülleri yağmalama şansına sahip olacaksınız. Başarılı olursanız ve kudretli Asmodeus'u yenmeyi başarırsanız, ödüllerinizin sizi beklediği ilahi Kurtuluş odasına girebilirsiniz.


Zindana Girin


Öteki Dünya , Öteki Dünyanın Kralı Asmodeus ile karşılaşmadan önce geçmeniz gereken cehennem gibi bir yerdir. Öteki Dünya'ya Cape Dragon Fire'daki portaldan geçerek ulaşabilirsiniz. Portaldan geçmek için 3 Siyah Harf gerekir. Öteki Dünya dört odadan oluşmaktadır. Her odada, savaşta onun temsilcisiyle yüzleşmelisiniz.


Lanet , yargılama yeridir - burada son rakibiniz Asmodeus ile karşılaşacaksınız. Asmodeus'u zayıflatmak için Dead Souls kullanın. Ayrıca Lanetleme setini giyerek ona karşı mücadelede önemli bir avantaj elde edebilirsiniz. Öteki Dünya Tılsımı, Asmodeus'un karanlık sanatlarına karşı da yardım sağlar. Öteki Dünya'nın hükümdarı olarak Asmodeus, orada asla gerçekten mağlup edilemez; gerçekten de siz onu yendikten kısa bir süre sonra ölümden dönecek ve onunla tekrar yüzleşmenize izin verecektir. Onu ne kadar sık ​​yenmeyi başarırsanız, ödülünüz o kadar büyük olur.


Metin2 Öteki Dünyaya Seyahat Etkinlik Öğeleri

 

  • Kara Harf, Öteki Dünya'ya girmenizi sağlar. 1 Ölüm Alevi karşılığında elde edilebilir (%80 şans).
  • Hayat Suyu sizi Öteki Dünya'da canlandırmak için kullanılabilir. 5 Ölüm Alevi karşılığında elde edilebilir (%80 şans).
  • Dead Souls, Asmodeus'un maksimum HP'sini azaltmak için kullanılabilir. 10 Ölüm Alevi karşılığında elde edilebilirler (%80 şans).
  • Asmodeus Anahtarı, Lanetleme'ye doğrudan girmenizi ve Asmodeus ile yüzleşmenizi sağlar. Temsilcilerini yenmek zorunda kalmadan dört denemeyi atlamak için kullanabilirsiniz.


Metin2 Primordis Seferi


Metin2 Primordis Keşif Gezisinde Altın Ülkesine giriş yapın ve bunu arka arkaya iki kez yapın! Uzun zamandır unutulmuş çöl bölgesi faunası kadar ölümcül olduğu için tetikte olun. Bulabileceğiniz tek soluklanma vahalarında. Ancak dinlenerek çok fazla zaman kaybetmeyin dışarıda toplanmayı bekleyen değerli meyveler var! Metin2 Primordis Seferi iki turdan oluşacak.


Metin2 Primordis Seferi 1. Tur:

 

  • Başlangıç: 16 Şubat 2023 gece yarısı (CET)
  • Bitiş: 20 Şubat 2023, 08:00 (CET)
  • Tüm sunucularda 70. seviyeden itibaren
  • Ödül: 1 adet Kuşak Kutusu ('temel' veya daha yüksek dereceli garantili bir kuşak verir)


Metin2 Primordis Seferi 2. Tur:

 

  • Başlangıç: 20 Şubat 2023, 12:00 PM (CET)
  • Bitiş: 23 Şubat 2023, 23:59 (CET)
  • Tüm sunucularda 70. seviyeden itibaren
  • Ödül: 5x Damnation Key+ (bu etkinlikten hemen sonra Öteki Dünyaya Yolculuk'un ikinci aşamasına devam etmeyi planlıyorsanız kullanışlıdır)


Seferi Başlat 


Gizemli Primordis Muhafızları tüm dünyada ortaya çıkmaya başladı. Onları yenin ve Land of Gold'a götüren gizemli bir portalın ortaya çıkma şansı var. Portalın orada görünmesi garanti edildiğinden, yeni kıtadaki Muhafızlara odaklanın. Land of Gold'da 12 seviyede savaşarak Bitterberry ve Goldberry kazanıyorsunuz. İkincisi, mini oyunumuzda harika ödüller kazanmak için kullanılabilir.


Altın Diyarında Savaş

 

  • Her seviyede Primordis Heykellerini yok edin ve ardından ortaya çıkan canavarları yenin. Daha yüksek seviyelerde, Bomba Korumalı Biletlerle korunmazsanız sizi öldürecek olan Bomba Kuleleri de bulacaksınız.
  • Keşif geziniz sırasında, Goldirex'ler şeklinde çok özel bir düşmanla da karşılaşabilirsiniz - seviye ne kadar yüksek olursa, ortaya çıkma olasılıkları o kadar artar. Daha da fazla Goldberry kazanmak için onları yenin!
  • Her 3 seviyede bir, bir vahada doğum sancılarından kurtulma şansın olacak. Orada size Bitterberry karşılığında faydalı ürünler satabilecek bir tüccar bulacaksınız. İpucu: Bombproof Biletleri stokladığınızdan kesinlikle emin olun!
  • Mümkün olduğu kadar çok seviyeyi tamamlamak için her 24 saatte 3 deneme hakkın var.


Goldberry Avı


Goldberry Hunt, Land of Gold'dan yeterince Goldberry topladıktan sonra oynayabileceğiniz bir mini oyundur. Oyunun amacı en az iki Goldberry kartını çevirmektir. Başarılı olursanız etkinlik ödülleri alacaksınız.


Metin2 Şubat ayı etkinlik detayları bu şekilde. Daha fazla Metin2 haberi için buraya tıklayın.


Metin2 Yang ve Metin2 EP satın almak için Metin2 kategorisini ziyaret edin.


Metin2 Yang Satın Al

Metin2 Şubat Ayı Macera Etkinlikleri (16-26 Şubat) Sıkça Sorulan Sorular

Metin2 Şubat ayı etkinlikleri neler?

Metin2 Şubat ayı etkinklikleri arasında Öteki Dünyaya Yolculuk ve Primordis Seferi yer alıyor.

Metin2 Şubat etkinlikleri ne zaman?

Metin2 Şubat ayı etkinlikleri başladı. Metin2 Şubat ayı etkinlikleri 16-26 Şubat tarihleri arasında devam edecek.

Metin2 Öteki Dünyaya Seyahat etkinliği ne zaman?

Metin2 Öteki Dünyaya Yolculuk Etkinliğinin ilk aşaması 16 Şubat 2023 gece yarısı başlayacak ve 23 Şubat 2023 saat 23:00'da sona erecek. İkinci aşama ise 24 Şubat 2023 gece yarısı başlayacak ve  26 Şubat 2023 saat 23:59'da sona erecek.