knight-online-haberleri
Knight Online Haberleri
pubg-mobile-haberleri
Pubg Mobile Haberleri
valorant-haberleri
Valorant Haberleri
league-of-legends-haberleri
League of Legends Haberleri
cs2-haberleri
CS2 Haberleri
metin2-haberleri
Metin2 Haberleri
black-desert-haberleri
Black Desert Haberleri
diger-oyun-haberleri
Diğer Oyun Haberleri
PURPLE MUFFİN PURPLE MUFFİN @editor
PUBG  Çalınan Hesap Nasıl Geri Alınır? Hesap Kurtarma Rehberi
Bu Haberi 2842 Kişi Okudu

PUBG Çalınan Hesap Nasıl Geri Alınır? Hesap Kurtarma Rehberi

PUBG çalınan hesap sorunları gerçekten sinir bozucu olabilir ve oyun deneyimini olumsuz etkileyebilir. Ancak, PUBG çalınan hesap geri alma ve PUBG hesap kurtarma gibi çözüm yöntemleri sayesinde bu sorunları aşabilirsiniz.




Pubg Mobile Hesap Satışı


PUBG Ele Geçirilmiş/Çalınmış Hesap Nedir?


Hesabınızın güvenliği ihlal edilip giriş bilgileriniz kötü niyetli kimselerin eline geçmişse ve PUBG hesabınızda şüpheli oturum açma işlemleri gerçekleşmişse hesabınız çalınmış demektir.


Böyle bir durumla karşılaştığınızda hesabınızın güvenliğini sağlamak için gerekli adımları atmanız gerekir. Bu hesap kurtarma rehberimizde PUBG çalınan hesap nasıl geri alınır, detaylıca açıklıyoruz


PUBG Hesabım Çalındı Ne Yapmalıyım?


PUBG hesabı çalındı ise veya şüpheli girişler nedeniyle kısıtlandı ise aşağıdaki adımları izleyin:


Adım 1


İlk olarak mobil cihazınızı virüs ve casus yazılımlardan korumak için tarayın. Ardından PUBG hesabınızın kayıtlı olduğu e-posta adresinizin şifresini değiştirin


Adım 2 


2. adımda hesabınızı doğrulamak ve kurtarmak için PUBG Destek ile iletişime geçin. Bunun için “Çalınmış” adlı formu seçip doldurarak PUBG Support birimine bir talep gönderin


Ayrıca sadece doğrulanmış olarak "güvenlik açığı bulunan" hesapların yasağı kaldırılabilir. Doğrulama ve ardından yasak kaldırma işlemi, en fazla 10 iş günü sürebilir.


PUBG Mobile Hesap Kurtarma


PUBG Mobile hesabınız çalındıysa, ilk yapmanız gereken şey destek ekibine başvurmaktır. Çünkü destek ekibi, hesapların hangi noktalardan erişildiğini ve diğer gizli detayları bilmektedir. 



Öncelikle oyunu açın ve "Yardım" butonuna tıklayın. Açılan menüden "Üçüncü Parti Platform Giriş Sorunu" seçeneğini bulun ve ona tıklayın



Ardından sizi yönlendiren çeşitli hesap sorunu senaryoları karşılayacak. Bu ekranda hesabınızın sorununu tanımlayan seçeneği seçin.



Uygun senaryoyu seçtikten sonra ilgili kılavuzun altındaki “Hesap Kurtarma” butonuna dokunun.



Daha sonra “Ele Geçirilmiş Hesap Talepleri” sayfası açılacak. Bu sayfada PUBG Mobile destek şartlarını kabul edin (Şartları ve koşulları okudum seçeneğini işaretleyin) ve ”Talep Gönder” butonuna dokunun.



Açılacak olan yeni sayfada sizden kullanıcı kimlik bilgisi talep edilecek. Ele geçirilmiş hesabınızın kimlik bilgisini bu alana girerek İleri butonuna tıklayın.



Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra talep formunu gönderebilirsiniz.


PUBG Hesabınızı Nasıl Korursunuz?


PUBG Mobile hesabınızı korumanın önemli adımları bulunmaktadır. İlk olarak, bilinmeyen kaynaklardan yazılım indirmemek ve yalnızca güvenilir siteleri tercih etmek gerekmektedir. Hile yazılımlarını kullanmamak da büyük önem taşır; çünkü bu tür yazılımlar kullanıcı verilerini çalabilir veya zarar verebilir. Güçlü bir parola kullanmak da kritiktir; bu parolanın tahmin edilemeyecek kadar karmaşık olması ve her hesap için farklı olması gerekmektedir. Parolanızı hiç kimseyle paylaşmamak da önemlidir, hatta oyunun destek ekibi dahil.

 


Pubg Mobile Uc Satın Al


Hesabınızın çalınması durumunda destek ekibiyle iletişime geçmek ve gerekli adımları atmalarını sağlamak önemlidir.


Bu adımların uygulanmasıyla PUBG Mobile hesabınızı güvende tutabilirsiniz. Hesabınızı korumak için temel çevrim içi güvenlik kurallarını uygulamanız yeterli olabilir.