knight-online-haberleri
Knight Online Haberleri
pubg-mobile-haberleri
Pubg Mobile Haberleri
valorant-haberleri
Valorant Haberleri
league-of-legends-haberleri
League of Legends Haberleri
cs2-haberleri
CS2 Haberleri
metin2-haberleri
Metin2 Haberleri
black-desert-haberleri
Black Desert Haberleri
diger-oyun-haberleri
Diğer Oyun Haberleri
BOOMHAUER BOOMHAUER @editor
Pubg Hesap Form Atma Nasıl Yapılır? Tüm Detaylar
Bu Haberi 1915 Kişi Okudu

Pubg Hesap Form Atma Nasıl Yapılır? Tüm Detaylar

PUBG Mobil hesap form atma işlemi, hesabınızın güvenliği ihlal edildiğinde veya hesabınızda politika ihlali yapıldığında hesabı kurtarmak için PUBG Support birimine göndermeniz gereken talepler dir. Bu işleme aynı zamanda PUBG Mobile ticket atma denir.

 



Pubg Mobile Hesap Satışı


Peki hangi durumlarda PUBG hesap form atma yapılabilir? İşte detaylar:

 

  • Yasak/Engel: PUBG hesabınız hile gibi üçüncü taraf yazılımlar kullanarak oyun kurallarını ihlal ettiğinde veya oyun içi olumsuz davranışlar neticesinde diğer oyuncuları rahatsız ettiğinde yasaklanabilir, engellenebilir. Bu durumda bu formu seçin.
  • Çalınmış: Ele geçirilmiş PUBG hesabını geri almak, kurtarmak için seçilmesi gereken PUBG hesap kurtarma formudur.
  • Oynanışla İlgili: Eğer oyun içi oynanış ile ilgili teknik hatalar veya sorunlarla karşılaşıyorsanız bu formu seçmelisiniz.
  • Kurulum ve Başlatma: PUBG Mobile veya PUBG oyun başlatma hatası alıyorsanız göndermeniz gereken form Kurulum ve Başlatma formudur.
  • KRAFTON ID: KRAFTON ID e-posta hesabı bilgileri ve hesap bağlama sorunları için bu formu kullanmalısınız.
  • Raporlar: PUBG sorunları ve oyuncu raporlama işlemlerinde kullanmanız gereken formdur.
  • Satın Alma/Geri Ödeme: Oyun içi mağazadan satın aldığınız dijital ögeler hakkında yaşanılan sorunlar ve geri ödeme almak için iade formudur.
  • Geri Bildirim/Öneriler: PUBG oyununu geliştirmek için yapılan öneriler veya geri bildirimler hakkındaki formdur.


Pubg Hesap Form Atma Nasıl Yapılır?


PUBG hesabına erişemediğinizde ya da oyun içi sorunlarla karşılaştığınızda ilk iş PUBG Destek birimine başvurarak hakkınızı aramak olmalıdır. Çünkü saatler harcadığınız, emek verdiğiniz hesabınızın kapatılması hevesinizi kırabilir, oyun deneyiminizi olumsuz etkileyebilir.


Dolayısıyla böyle bir durumda PUBG destek birimine başvurmaktan çekinmeyin. Bazı durumlarda haklı bir yasaklama alsanız da PUBG form göndermek, iyi niyetinizin göstergesi olarak hesabınızın yeniden açılmasını sağlayabilir.


PUBG Mobile Hesap Form Atma Adımları


Az önce PUBG form atma işlemini web sitesi üzerinden gösterdik. Şimdi de PUBG Mobile form atma işlemini mobil cihazdan nasıl yapılacağının detaylarına değineceğiz.


1. PUBG Mobile’den destek talebi oluşturmak için oyuna giriş yapın.
2. Ardından PUBG Giriş ekranının üstte ve sağ kenarında bulunan Yardım butonuna tıklayın.
3. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfa Müşteri Destek Ekibi sayfasıdır.
4. Müşteri Destek Ekibi sayfasında hesabınızla ilgili yaşadığınız sorunlarla ilgili formların yer aldığı bir sayfadır. Bu sayfadan yaşadığınız PUBG Mobile hesap sorununu seçin.
5. En sık rastlanan sorun Üçüncü Parti Platform Giriş sorunudur. Bu butona tıklayın ve devam edin.
6. Bu kısımda sizi 3-4 sayfa kadar geçmeniz gereken kural ve talimat bilgisi karşılayacak.
7. Kurallar ve talimatları geçtikten sonra sizden katılımcı kimliği, iletişim e-posta adresi gibi bilgilerinizi yazacağınız formlar vardır. Bu formları doldurarak destek talebinizi oluşturabilirsiniz.

 


Pubg Mobile Uc Satın Al


Pubg Hesap Form Atma Avantajları


PUBG hesap sorunları oyun deneyimine zarar veren en önemli sorunlardır. Birçok oyuncu bu sorunları aşmak için ne yapacağını bilmediğinden yasaklanan, kısıtlanan veya çalınan hesaplarına veda ederek yeni hesap açarlar. Ancak PUBG Destek ticket gönderme özelliği sayesinde birkaç tıklamayla erişim sorunu yaşadığınız PUBG hesap geri açtırma işlemi yapabilirsiniz.


1. Hızlı Çözüm: PUBG Hesap Formu ve destek ticket gönderme işlemleri, hesap sorunlarını hızlı bir şekilde çözmek için tasarlanmıştır. Bu yöntemleri kullanarak, hesap sorunlarınıza hızlı ve etkili bir çözüm bulabilirsiniz.
2. Kullanıcı Dostu Araçlar: PUBG, kullanıcıların hesap sorunlarını çözmek için kolay ve kullanıcı dostu araçlar sunar. PUBG Hesap Formu ve destek ticket gönderme işlemleri, kullanıcıların adım adım yönergeleri takip ederek sorunlarını çözmelerine olanak tanır.
3. Profesyonel Destek: PUBG destek ekibi, kullanıcıların hesap sorunlarını çözmek için profesyonel bir destek sunar. Destek ekibi, kullanıcıların sorunlarını hızlı bir şekilde ele alır ve çözüme kavuşturur.
4. Hesap Güvenliği: PUBG Hesap Formu ve destek ticket gönderme işlemleri, kullanıcıların hesap güvenliğini sağlamak için tasarlanmıştır. Bu yöntemleri kullanarak, hesabınızın güvenliğini koruyabilir ve hesap sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.
5. Ücretsiz Hizmet: PUBG Hesap Formu ve destek ticket gönderme işlemleri ücretsizdir. Kullanıcılar, hesap sorunlarını çözmek için herhangi bir ücret ödemezler ve bu hizmetlerden kolaylıkla yararlanabilirler.