knight-online-haberleri
Knight Online Haberleri
pubg-mobile-haberleri
Pubg Mobile Haberleri
valorant-haberleri
Valorant Haberleri
league-of-legends-haberleri
League of Legends Haberleri
cs2-haberleri
CS2 Haberleri
metin2-haberleri
Metin2 Haberleri
black-desert-haberleri
Black Desert Haberleri
diger-oyun-haberleri
Diğer Oyun Haberleri
BOOMHAUER BOOMHAUER @editor
PUBG Mobile FPS Ping Gösterme - Kesin Çözüm
Bu Haberi 1279 Kişi Okudu

PUBG Mobile FPS Ping Gösterme - Kesin Çözüm

Krafton tarafından geliştirilen popüler Battle-Royale nişancı oyunu PUBG’de başarının sırrı, iyi bir PUBG hesabına sahip olmanızdır. Eğer yüksek level PUBG hesabınız yoksa GameSatış’tan PUBG Mobile random hesap satın al işlemi yaparak daha iyi bir hesapla oynayabilir, oyun deneyiminizi artırabilirsiniz. Ayrıca öte yandan internet hızı ve cihaz donanım performansı da oyundaki başarınızı artıran önemli faktörlerdir. Zaten ortalama bir PUBG oyuncusuysanız ve PUBG’yi uzun zamandır oynadığınız halde gelişemiyorsanız sorun sizde değildir. Ping ve FPS sorunu yaşıyorsunuzdur.

 


Pubg Mobile Uc Satın Al


Peki, ping ve FPS nedir? Öncelikle bu terimleri bir tanıyalım.


Ping Nedir?


Ping, internet bağlantınızın reaksiyon süresini ölçer. Bu, cihazınızdan verinin başka bir bilgisayara gidip geri gelme süresidir ve online oyun oynarken önemlidir. Ping süresi düştükçe, oyun kalitesi artar ve gecikmeler azalır. Farklı bağlantı türleri (ADSL, Fiber, 4G vb.) farklı ping değerlerine sahiptir, fiber bağlantı genellikle en düşük ping süresini sunar. Ping, ağ trafiği yoğunluğuna ve bağlantı türüne göre değişir.


FPS Nedir?


FPS, "Frames Per Second" yani saniyede ekrana aktarılan kare sayısını ifade eder. Bu değer ne kadar yüksekse, oyunlarda görüntü o kadar akıcı ve net olur. Rekabetçi oyunlarda yüksek FPS, daha iyi performans ve görsel kalite sağlar. FPS, oyun deneyiminin kalitesini doğrudan etkileyen önemli bir ölçüttür ve çeşitli yazılımlarla ölçülebilir.


Ping ve FPS Nasıl Artırılır?


PUBG ms düşürme olarak da bilinen ping düşürme  işlemi yapmak için internet altyapınızı değiştirmeniz veya düşük hızda internet paketi kullanıyorsanız internet paketinizi yükseltmeniz gerekiyor. 


FPS artırma işlemi için mobil cihazınızı veya bilgisayar donanımınızı PUBG önerilen sistem gereksinimlerini karşılayacak şekilde yükseltmelisiniz. Örneğin daha yüksek işlemci hızına, RAM kapasitesine sahip güçlü bir akıllı telefon veya bilgisayarınız için üst düzey ekran kartı, RAM ve işlemci almalısınız.


Aşağıda hem mobil hem de PC için PUBG önerilen sistem gereksinimleri listelenmiştir:


PUBG PC Önerilen Sistem Gereksinimleri

 

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 580 4GB
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 50 GB kullanılabilir alan


PUBG Mobile Önerilen Sistem Gereksinimleri

 

  • İşletim Sistemi: Android 8.0 veya daha yüksek; iOS 13 veya sonrası
  • Bellek: 4GB RAM
  • Depolama: En az 5 GB boş alan
  • İnternet bağlantısı: Kararlı internet bağlantısı
  • GPU: Adreno 630 veya daha yüksek; Mali-G72 MP12 veya daha yüksek
  • CPU: Snapdragon 845 veya daha hızlı; A11 Bionic veya daha hızlı
  • Ekran: En az 1080p çözünürlüğe sahip 6.0 inç ekran


PUBG Ping Gösterme Nasıl Yapılır?


PUBG'de ping'inizi görüntülemek oldukça basit bir işlemdir. İlk olarak PUBG'yi başlatın ve yapılandırma seçeneklerine gidin. Ardından 'Oynanış' (Gameplay) menüsüne ulaşın. Burada 'Ağ Hata Ayıklama İstatistikleri' (Network Debug Statistics) veya benzer bir seçeneği bulup etkinleştirin.


Eğer bu seçenek gözükmezse veya oyununuz İngilizce ise 'Network Debug Statistics' araması yapın. Ayarları uyguladıktan sonra seçenekleri kapatın. Bu adımları tamamladığınızda, ping bilgilerinin ekranın sol üst köşesinde görüntülendiğini fark edeceksiniz. Ancak, oyunun bazı sürümlerinde bu bilgi ekranın alt sol köşesinde gösterilebilir.


PUBG’de FPS Nasıl Görülür?


PUBG gibi oyunlarda FPS (saniyedeki kare sayısı) görüntülemek istiyorsanız, bir uygulama indirmeniz gerekecektir. Bu durumda FRAPS programını öneriyoruz. FRAPS'ı resmi web sitesinden doğrudan indirebilirsiniz. İndirdikten sonra kurun ve çalıştırın; ekranınızda FPS değerini göreceksiniz. Öte yandan, eğer oyunu Steam aracılığıyla oynuyorsanız sol üstteki Menü çubuğundan Steam üzerine gelip Oyun İçi sekmesine tıklayın. Ardından bu ayarlar sekmesinde yer alan Oyun İçi FPS Sayacı’nı etkinleştirin. PUBG oyununu başlattıktan sonra HUD ekranında bilgisayar donanımınızın FPS’ini görebileceksiniz.

 



Pubg Mobile Hesap Satışı