knight-online-haberleri
Knight Online Haberleri
pubg-mobile-haberleri
Pubg Mobile Haberleri
valorant-haberleri
Valorant Haberleri
league-of-legends-haberleri
League of Legends Haberleri
cs2-haberleri
CS2 Haberleri
metin2-haberleri
Metin2 Haberleri
black-desert-haberleri
Black Desert Haberleri
diger-oyun-haberleri
Diğer Oyun Haberleri
BOOMHAUER BOOMHAUER @editor
Pubg Mobile Hafif Makineli Silah Rehberi
Bu Haberi 332 Kişi Okudu

Pubg Mobile Hafif Makineli Silah Rehberi

Hızlı hareket kabiliyeti sunan PUBG Mobile hafif makineli tüfekler yani SMG’ler aynı zamanda yüksek ateş oranı ile oyundaki performansınıza doğrudan etki eden silahlardır.


Özellikle çatışmalara hızlı girip çıkan bir oyun tarzınız varsa slotlarınızda mutlaka bir hafif makineli tüfek olmalıdır.

 


Pubg Mobile Uc Satın Al


Hem menzilli hem de yakın çatışmalarda ateş gücü ile savaş bölgesini rahatlıkla domine edebileceğiniz PUBG Mobile SMG silahlar size büyük bir avantaj sağlayabilir. Bu noktada doğru SMG seçimi maçın kaderini sizin açınızdan belirleyecektir.


PUBG Mobile UC satın alarak çeşitli karakter ve silah kozmetiklerine erişebilir, oyuna daha fazla heyecan katabilirsiniz.


Peki, PUBG Mobile oyununda en iyi hafif makineli silahlar hangileri? İşte, en güçlü hafif makineli silahlar listesi:


PUBG Mobile En Güçlü Hafif Makineli Silahlar Hangileri?


Hem solo oyuncular hem de takımlar için birçok avantaja sahip olan SMG silahlar çorba parası çıkarmanız için en iyi seçeneklerden biridir.


Vector (9mm)



Olağanüstü derecede DPS hasarı veren Vector elbette listemizin en popüler hafif makineli silahıdır. Bu silahla düşmanlarınızı göz açıp kapayıncaya kadar savaş alanında eritebilirsiniz. Mühimmat konusunda oldukça cömert olan Vector hem orta menzilli çatışmalarda hem de yakın mesafelerde diğer SMG’lere kıyasla en iyi performansı göstermesiyle biliniyor.


UMP45 (.45 ACP)



Erken oyunda düşmanı affetmeyen UMP45, Vector kadar etkili olmasa da gösterişsiz ama işlevsel bir SMG olarak öne çıkar. Vector'a kıyasla bulunması daha kolaydır. Ancak, oyunun ilerleyen aşamalarında daha güçlü bir silahla değiştirmek isteyebilirsiniz.


Yüksek şarjör kapasitesine sahiptir ve nispeten hızlı doldurma süresiyle cephaneniz olduğunda yeniden doldurmak oldukça pratiktir.


Ayrıca, sabit geri tepme hızına sahip olduğu için spray atmak oldukça kolaydır. Bu sayede bir grubu tam dolu bir şarjörle saniyeler içinde püskürtebilirsiniz.


Micro Uzi (9mm)



PUBG Mobile’da kaosun mucidi Micro Uzi, seri atış hızıyla yakın mesafelerde son derece etkilidir. Ancak, sınırlı şarjör kapasitesi bir dezavantaj olabilir. Eğer AIM disiplininiz varsa, bu silah oyunun erken ve orta aşamalarında kullanabileceğiniz en iyi SMG’lerden biridir. Sadece, çok fazla mermi harcadığından bolca 9mm mermiye sahip olduğunuzdan emin olmalısınız.


Tommy Gun/Thompson (.45 ACP)



ABD'nin kötü şöhretli silahı Tommy Gun, PUBG Mobile'da düşmanları bertaraf etmek için güçlü bir tercih olarak öne çıkıyor.


Tommy Gun, .45 ACP kartuşu ile tüm SMG'ler arasında en yüksek hasarı verir. Ancak, nişangah takılamaması ve güçlü geri tepmesi nedeniyle yakın mesafede bile kullanımı zor olabilir.


PP-19 Bizon



PUBG Mobile en güçlü hafif makineli silahlar listemizin sonuncusu şüphesiz PP-19 Bizon’dur. Bu hafif makineli silah yalnızca Erangel ve Vikendi'ye özeldir. Diğer SMG'ler kağıt üzerinde biraz daha iyi DPS verebilirken, 15-20 saniye boyunca şarjör değiştirmeye gerek olmaması, Bizon'un güvenilirliğini paha biçilmez kılar.


PP-19 Bizon’un hasarı UMP45 ve Vector'den daha düşük olsa da, helezon şarjörü ve azaltılmış sesi gizlilik odaklı saldırılarda sizi avantajlı kılar.


PUBG Mobile SMG Özellikleri


Özet olarak PUBG Mobile SMG özelliklerini daha basite indirgersek aşağıdaki tablo hafif makineli tüfekler arasındaki güç dengesini daha pratik açıklayacaktır.


 

SMG Adı

Hasar

Ateş Oranı

Mobilite (Akıcılık)

Vector

 En Yüksek

Son Derece Yüksek

Harika

UMP45

 Yüksek

Orta

İyi

Micro Uzi

 Düşük

Son Derece Yüksek

Harika

Tommy Gun

Çok Yüksek

Çok Yüksek

Ortalama

PP-19 Bizon

Orta

Çok Yüksek

İyi

 


Sonuç olarak, PUBG Mobile SMG listesi size en iyi silahları önerse de oyundaki performansınız, başarı oranınızı belirleyen en önemli faktördür. Dolayısıyla, en iyi hafif makineli tüfeğe sahip olsanız bile, bu tek başına oyunu kazanmanızı garantilemeyebilir.

 



Pubg Mobile Hesap Satışı