knight-online-haberleri
Knight Online Haberleri
pubg-mobile-haberleri
Pubg Mobile Haberleri
valorant-haberleri
Valorant Haberleri
league-of-legends-haberleri
League of Legends Haberleri
cs2-haberleri
CS2 Haberleri
metin2-haberleri
Metin2 Haberleri
black-desert-haberleri
Black Desert Haberleri
diger-oyun-haberleri
Diğer Oyun Haberleri
WAR MAİDEN WAR MAİDEN @editor
VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım - Yeni Savaş Bileti Skinleri
Bu Haberi 7319 Kişi Okudu

VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım - Yeni Savaş Bileti Skinleri

VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım başlıyor! VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım’a özel yepyeni bir savaş bileti oyuncuları karşılayacak. Geçtiğimiz günlerde Champions 2022 koleksiyonunu tanıtan VALORANT, yeni battle pass skinlerini de ortaya çıkardı. Yeni battle pass ile birlikte VALORANT 5.04 yama notları da yayınlandı. İşte VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım Savaş Bileti detayları…


VALORANT VP uygun fiyatlarla GameSatış’ta! İndirimli Valorant Points satın almak için aşağıdaki görsele tıklamanız yeterli


Valorant Battle Pass Satın Al


Valorant 5. Bölüm 2. Kısım Ne Zaman Gelecek?


VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım 24 Ağustos 2022 tarihinde başlayacak. 5. Bölüm 2. Kısım battle pass ise yeni bölümün başlaması ile birlikte yani 24 Ağustos’ta oyundaki yerini alacak.


VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım Yenilikleri


VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım’ın başlangıcı ile birlikte yeniliklerin neler olacağı da merak ediliyor. Her zaman olduğu gibi 2. Kısım savaş biletinde de birbirinden renkli skinler, oyuncu kartları ve spreyler oyuncuları karşılayacak. VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım için yeni bir ajan veya yeni bir harita göremeyeceğiz ancak VALORANT Champions 2022 koleksiyonu ve yeni battle pass skinleri oyuncuları heyecanlandırmaya yetecek seviyede.



VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım Savaş Bileti


VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım battle pass skinleri açıklandı. Yeni savaş bileti skinleri üç set silah görünümünden oluşacak. Diğer tüm savaş biletlerinden de bildiğimiz üzere bu savaş biletinde de üç katmanlı bir skin koleksiyonu yer alacak: Premium, Deluxe ve Select. Yakın dövüş görünümü de dahil olmak üzere toplamda 13 adet silah görünümü mevcut olacak. Ayrıca yeni oyuncu kartları ve spreyler de yeni savaş biletinin içerisinde yer alacak. Oyuncuların tüm bu battle pass skinlerine sahip olabilmesi için VALORANT battle pass satın almaları gerekecek. İşte VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım savaş bileti skinlerini haberimizin devamında görebilirsiniz.


VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım Savaş Bileti: Silah Uğurları, Oyuncu Kartları ve Spreyler


VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım savaş bileti skinleri de VALORANT sızıntıları ile bilinen ValorLeaks tarafından yayınlandı. Koleksiyonun içinde Ebedi Sheriff, Birbirini Gösteren Cypher oyuncu kartı ve Büyülü Sinekkuşu silah uğuru bulunuyor. 2. Kısım Seçkin Savaş Bileti'ni alarak Obsidiyen ve Ebedi Vandal kaplamaları, Kehkehkeh spreyi, Tilki Maskesi silah uğuru ve çok daha fazlasına sahip olabilirsiniz. İşte VALORANT savaş bileti silahları, oyuncu kartları ve spreyleri...


5. Bölüm 2. Kısım Battle Pass - Immortalized Skinline


Valorant 5. Bölüm 2. Kısım Savaş Bileti


5. Bölüm 2. Kısım Battle Pass - Yakın Dövüş


Valorant Yeni Savaş Bileti Yakın Dövüş


5. Bölüm 2. Kısım Battle Pass - Piedra del Sol Skinline


Valorant 5. Bölüm 2. Kısım Savaş Bileti Skinleri


5. Bölüm 2. Kısım Battle Pass -  Premiere Collision Skinline


Valorant Yeni Savaş Bileti


5. Bölüm 2. Kısım Battle Pass - Oyuncu Kartları


Valorant Yeni Savaş Bileti Oyuncu Kartı


5. Bölüm 2. Kısım Battle Pass - Spreyler


Valorant Battle Pass Spreyler


VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım Savaş Bileti Kaç VP?


Daha önceki VALORANT savaş biletine bakacak olursak 5. Bölüm 2. Kısım savaş bileti için tahmini olarak 1000 VP’ye mal olacak diyebiliriz.


VALORANT Yeni Koleksiyon: Champions 2022


VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım ile birlikte, VALORANT Champions İstanbul 2022 turnuvasına özel olarak tasarlanan ve gelirinin %50’sinin turnuvaya katılacak takımlara gideceği VALORANT Champions 2022 skin koleksiyonu mağazaya ekleniyor. Koleksiyonu detaylı incelemek için aşağıdaki haberimize göz atabilirsiniz.


VALORANT Champions 2022 Koleksiyonu: Çıkış Tarihi ve Fiyatı
VALORANT Champions 2022 koleksiyonu çıkış tarihi, VALORANT Champions 2022 skin fiyatı ve VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım hakkında tüm bildiklerimiz…


VALORANT 5. bölüm 2. kısım savaş bileti ne zaman gelecek? VALORANT battle pass ödüller neler? VALORANT yeni savaş bileti skinleri neler? Tüm merak ettiklerinizi yanıtladık. Oyun dünyasından daha çok haber için buraya tıklayın.


Hemen görsele tıkla VALORANT VP veya VALORANT Battle Pass satın al!


Valorant Vp Satın Al

VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım - Yeni Savaş Bileti Skinleri Sıkça Sorulan Sorular

Valorant Yeni Savaş Bileti Ne Zaman Gelecek?

VALORANT 5. Bölüm 2. Kısım 24 Ağustos 2022 tarihinde başlayacak. 5. Bölüm 2. Kısım battle pass ise yeni bölümün başlaması ile birlikte yani 24 Ağustos’ta oyundaki yerini alacak.

Valorant Yeni Savaş Bileti Kaç VP?

Daha önceki VALORANT savaş biletine bakacak olursak 5. Bölüm 2. Kısım savaş bileti için tahmini olarak 1000 VP’ye mal olacak diyebiliriz.