knight-online-haberleri
Knight Online Haberleri
pubg-mobile-haberleri
Pubg Mobile Haberleri
valorant-haberleri
Valorant Haberleri
league-of-legends-haberleri
League of Legends Haberleri
cs2-haberleri
CS2 Haberleri
metin2-haberleri
Metin2 Haberleri
black-desert-haberleri
Black Desert Haberleri
diger-oyun-haberleri
Diğer Oyun Haberleri
PURPLE MUFFİN PURPLE MUFFİN @editor
Valorant Gece Pazarı Ağustos 2024 Ne Zaman Başlıyor?
Bu Haberi 1894 Kişi Okudu

Valorant Gece Pazarı Ağustos 2024 Ne Zaman Başlıyor?

Birbirinden farklı skinleri indirimli ve çok uygun fiyatlara sahip olabildiğiniz, Valorant Gece Pazarı oyuncularla kavuşmak için geri sayımı başlattı. Peki Valorant Gece Pazarı Ağustos 2024 hangi gün, ne zaman başlayacak. Detaylar içeriğimizin devamında.

 

 

Valorant Gece Pazarı oyuncular için hazırlanmış, yılın belirli zamanlarında oyuna eklenen bir mağazadır. Gece saatlerinde oyunculara sunulan Gece Pazarı her oyuncu için birbirinden farklı dört skin sunmakta. Gece Pazarı, Valorant'ın sunduğu bir indirim fırsatıdır ve oyuncuların arzu ettikleri skinleri daha uygun fiyatlara satın almalarını sağlar. Özgün ve çeşitli temalara sahip bu skinler, karakterinizin ve silahlarınızın stilini belirginleştirirken, aynı zamanda maliyeti düşürür. Bu özelliği stratejik ve bilinçli bir şekilde kullanan oyuncular, hem oyunun keyfini çıkarabilir hem de kendi silahlarınızın benzersiz tarzını belirginleştirebilir. 

 

Gece pazarından faydalanmak için valorant vp'ye ihtiyaç duyacaksınız, en uygun fiyatlarla VP GameSatış'ta.

 

Valorant Gece Pazarı Ağustos 2024 Ne Zaman Başlıyor?

 

Sızıntı haberlerle edindiğimiz bilgilere göre oyuncuların sabırsızlıkla alışveriş yapmak için beklediği Valorant Gece Pazarı’nın başlama tarihini öğrendik. Kısa bir süre için aktif olacak Valorant Gece Pazarı 10 Ağustos tarihinde oyun içerisine gelecek.

 

 

Valorant Gece Pazarı Ağustos 2024 Ne Zaman Bitiyor?

 

Valorant'ın popüler etkinliği Gece Pazarı, Ağustos 2024'te oyun severler için büyük bir fırsat sunuyor. Ancak unutmayın, bu özel etkinlik 30 Ağustos 2023 tarihinde sona eriyor. Bu tarihe kadar indirimli skinlerle donanmanız için hala zamanınız var. Farklı temalı skinlerle silahlarınızı özelleştirme şansını kaçırmayın.

 

Valorant Gece Pazarına Nasıl Girilir?

 

Eğer Valorant'ın Gece Pazarı'na giriş yapmak istiyorsanız, bunu yapmanın yolu oldukça basittir. Valorant'ın Gece Pazarı aktif olduğunda, oyunun açılış ekranında sağ üst bölümde belirgin bir şekilde parıldayan bir kart logosu yer alır. Bu logo, Gece Pazarı'na erişiminizin olduğunu gösterir.

 

Bu logoya tıkladığınızda, indirimli skinlere doğru bir yolculuğa çıkarsınız. Kartları tek tek çevirerek size sunulan skinleri ve indirim oranlarını görebilirsiniz. Kartın arka plan rengi ve sağ alt köşedeki ikon, skinin hangi derecede olduğunu gösterir.

 


Valorant Hesap Satışı

Valorant Gece Pazarı Ağustos 2024 Ne Zaman Başlıyor? Sıkça Sorulan Sorular

Valorant Gece Pazarı'nda tüm skinler indirimde mi olacak?

Hayır, Valorant Gece Pazarı'nda sunulan skinler genellikle rastgele seçilir ve her oyuncu için farklı olabilir. Ayrıca, bu skinler genellikle bir paketin parçası olan skinler olmayabilir.

Valorant Gece Pazarı'nda hangi skinler yer alacak?

Valorant Gece Pazarı'nda hangi skinlerin yer alacağını önceden tahmin etmek mümkün değildir. Ancak genellikle, her oyuncu için farklı olacak şekilde, rastgele dört skin seçilir.

Valorant Gece Pazarı'nda satın alınan skinler kalıcı mıdır?

Evet, Valorant Gece Pazarı'ndan satın alınan skinler kalıcıdır ve oyuncunun hesabına eklenir.

Valorant Gece Pazarı Ağustos 2023'te ne zaman başlayacak?

Valorant Gece Pazarı'nın Ağustos 2023 etkinliği 10 Ağustos tarihinde başlayacak.

Ağustos 2023'teki Valorant Gece Pazarı etkinliği ne zaman sona erecek?

Ağustos 2023'teki Valorant Gece Pazarı etkinliği 30 Ağustos tarihinde sona erecek.